Canapea C27 POSITANO (230X90)

Canapea C27 POSITANO (230X90) Canapea pe comanda

Pret orientativ
3700 lei

Producator: HandMadeSofa
Materiale: catifea, lana, etc
Disponibilitate: La comanda
Garantie: 24 de luni

Categorie: Canapele
Cod produs: C27

Transport: Gratuit (Bucuresti+Ilfov)
Asamblare: Gratuit (Bucuresti+Ilfov)

Realizate la comanda

Canapeaua C27 se realizeaza la comanda din materiale de calitate. Canapeaua se realizeaza pe comanda.

Culorile si accesoriile le puteti alege chiar dvs dintr-o gama variata, de calitate foarte buna. Pretul acestei canapele difera in functie de dimensiunile dorite, si, bineinteles, de materialele folosite. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea da o oferta de pret in functie de cerintele si specificatiile dvs. Cereti o cotatie de pret gratuita chiar acum! Este simplu, rapid si nu va costa nimic.

Canapeaua (C27) se realizeaza doar la comanda tinand cont de preferintele si nevoile dvs.i (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Aceasta canapea nu se afla pe stoc iar fotografia are caracter informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari.

Ne puteti contacta oricand de luni pana sambata, intre orele 08:00 – 23:00 prin telefon (0774.690.855), prin e-mail (office@handmadesofa.ro) sau prin formularul de contact.

Preturile excelente si calitatea mobilierului sunt atuurile noastre de peste 20 ani.!

Cere oferta

Montajul si asamblarea sunt gratuite

Dorim sa va oferim servicii complete si de aceea intodeauna oferim transport si asambrarea gratuite pentru mobilierul produs de catre noi. Fiind un atelier cu sediul in Bucuresti, aceasta oferta este disponibila doar pentru Municipiul Bucuresti si pentru judetul Ilfov.

Totusi, daca locuinta dvs se afla la o distanta rezonabila de municipiul Bucuresti, ne puteti contacta si va vom ajuta cu mare placere. Noi punem pe primul plant satisfactia clientilor.